Keresés

Felhasznált grafikai anyagok és források

Ezen az oldalon az oldalhoz tartozó design elemek forrását találhatod. Továbbá itt találhatod az oldal tartalmainak felhasználási szabályait is. (Kérlek mielőtt az oldalunkról bármit kitennél a saját honlapodra ezt feltétlenül olvasd el! )

Oldalunkon megjelenő tartalmak és használatuk

A mavan.hu (továbbiakban az "oldal üzemeltetője", "oldalunk, "oldal", "honlapunk", illetve a "weboldal").
Külső oldalak / külső oldalakra mutató linkek
Oldalunk külső weboldalakra ( tőlünk független felek által működtetett weboldalakra ) mutató linkeket tartalmazhat. A külső weboldalakon megtalálható tartalmakért (információkért, szolgáltatásokért stb. ) és az azok által esetlegesen okozott károkért az oldalunk semmilyen felelősséget nem vállal. Oldalunk mindig igyekszik minőségi és megbízható tartalmakat összeválogatni olvasóinak, de nem kizárható a külső oldalak időközben történő változása, ezért azok csak megfelelő körültekintéssel és elővigyázatossággal (saját felelősségre) használhatóak. A külső oldalakon esetlegesen szereplő hibákat / pontatlanságokat / nem megfelelő tartalmakat a fent említett indokok miatt nem áll módunkban kijavítani, de örülünk ha jelzed felénk, mert a saját oldalunkon igyekszünk megoldást találni a problémára - pl: lecseréljük a rossz/hibás linket egy másikra.
Szerzői jog
Tartalmakat tovább osztani oldalunkról CSAK a forrás oldal megfelelő megjelölésével lehetséges, továbbá oldalunk nem engedélyezi a tartalmaink teljes egészében való megosztását és másolását. Bármilyen olyan sokszorosítási és megosztási forma, ami megakadályozza, hogy az emberek eljussanak oldalunkig szigorúan TILOS és jogi következményeket von maga után. Ha az engedélyezett felhasználástól eltérő módon szeretnéd felhasználni valamiért a tartalmainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Oldalunk  design elemei, képei és szöveges tartalmainak nagy része weboldalunk szellemi tulajdonát képezik, ezeket engedély nélkül másolni (pláne saját tartalomként megosztani) TILOS. Az oldalunkon megjelenő tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak.  Azokat a szöveges illetve képi tartalmakat melyeket forrásként idéztünk / szerzői jogaival nem rendelkezünk az egyes elemeknél minden esetben forrásmegjelöléssel tesszük közzé.
 
Oldalunk használatával automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket

Felhasznált grafikai anyagok

Az oldalunkon felhasznált (nem saját készítésű illetve részben saját készítésű ) grafikák és design elemek forrásai:
Grafikáink tervezői:
Hónap és ünnepnap háttérfotók: https://pixabay.com/
Ikonok: https://www.flaticon.com/